torsdag den 24. marts 2016

Lykken er ... at det går hurtigt

Jeg fik sået. Fire dage efter ser det sådan ud: SK, Stolt kavaler og Z, Zinnia aka Frøkenhat er et par centimeter høje. Nu er det bare at finde et køligere sted i huset, hvor der også er lyst - og hvor jeg husker at vande dem.... Vanding foregår pt med forstøver, og når planterne bliver lidt større, bliver de vandet i bunden af kassen.


Zinnia hilser eftermiddagssolen velkommen på sine små kimblade
Hvad sker der ellers i haven? Jo, klatretårnet i forhaven har stået ubrugt i mange, mange år. Kun lidt brænde, efeu, en klematis, en solsort eller en kat i ny og næ har gjort brug af det. Nu skal det trylles om til et hønsehus. Johanne vil have høns - OK! De skal give æg og gå til agility!! 
Grunden til at der står en tallerken på græsset, er at Niels altid er sulten, ses altid med en mad og en tallerken i hånden, har lige skulle se, hvordan det gik med storesøster - og er så blevet shanghajet til at være nedbrydningsassistent.


Herunder er der kommet løbegård på huset. "Arbejdstilsynet" i form af vores genboer på hhv. pension og efterløn, kommer forbi et par gange om dagen for at se, hvordan det skrider frem for tømrerpigen.
Det er lykken at have sit eget projekt OG at have gode naboer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar