onsdag den 29. juni 2016

Lykken er ... at det regner!


Godmorgen have, har du sovet godt, eller har fuglene også vækket dig??? Denne valmue-dinosaur har lige drukket lidt morgendug, der er stadig lidt i mundvigen, og den ser meget tilfreds ud. Godt jeg ikke nåede at se dens tænder.



Foldet ud og med et meget mindre grådigt udtryk. Total fantastisk at blomster kan udvikle sig til de rene kunstværker. Hattemagere og modeskabere gennem tiderne har uden tvivl fundet inspiration i blomsterverdenen.


Der er faldet ca 30 mm i den sidste uge. 20 mm den aften vi havde studenterfest, og lige havde tændt op i grillen og så 10 mm lørdag aften da lastbilen med studenter parkerede ude foran huset. Græsset (og alle de andre planter i græsset) nyder regnen,  og det er på vej til at blive rigtig grønt igen. Der er jo ikke noget, der er så skidt at det ikke er godt for noget, vel? Se her hvor meget vand haven skal have, sjatvanderi duer nemlig ikke.



Perler på snor. Ærteblomst som staude og den er vildt smuk og supergod i buketter, da stænglerne er kraftige. Det er dens fangarme også! Stauden dufter desværre ikke. 



Jeg har måtte forhøje vores rækværk med - kan jeg godt se nu - et lidt for spinkelt bambusstativ. Sidste år væltede kæmpestauden nemlig rundt i roser, sommerfuglebusk og på terrassen...Det er lykken at blive klogere!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar